Перемовини України та РФ мають відбутися сьогодні ввечері.

Про це заявив Давид Арахамія. Це буде другий тур перемовин, на яких будуть обговорені подробиці того, коли буде зупинено вогонь, та виведені війська з України. Повідомлення з'явилося на телеграм-каналі "Україна Новини Війна".

Переговори мають відбутися у районі Біловезької пущі. Повідомляють, що російська делегація вже відправилася на зустріч.

Раніше від розвідки стало відомо, що втіклий Віктор Янукович знаходиться у Білорусі, і його нібито готують "повернути на місце президента України".

Однак, за словами одного з учасників переговорної групи, Михайла Подоляка, згадка про Януковича говорить про абсолютне незнання настроїв в народі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"У такій феєричній історії з "Януковичем, який у Мінську" важливими є кілька аспектів. Перший і ключовий: будь-яка згадка прізвища Янукович як якась "можливість" в черговий раз показує нам тотальне незнання РФ реальних настроїв в Україні. Повна відсутність розуміння, що за країна".

Він також зазначив, що у РФ ніколи не було жодної об'єктивної аналітики, звідси такі вбивчі рішення.

Нагадаємо, раніше перший тур переговорів відправив учасників переговорного процесу на консультації.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський підписав безвіз для добровольців з усього світу.

Також "Знай.ua" писав, що Україна в переговорах вимагатиме вивести всі війська РФ, зокрема й з Криму та Донбасу.