Сторони їдуть для консультацій в столиці - заявила українська делегація після переговорів з Росією в Мінську.

"Російська та українська делегація сьогодні визначили низку пріоритетних тем, за якими намітили певні рішення", - радник голови офісу українського президента Подоляк.

Для того, щоб ці рішення отримали можливості імплементації та логістичні рішення, сторони їдуть для консультації у свої столиці. Також Михайло Подоляк заявив, що наступна зустріч української та російської делегацій пройде на білорусько-польському кордоні найближчими днями.

Таку ж інформацію оприлюднив глава делегації РФ Мединський.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував переговори у своєму Твіттері.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Переговори важкі. Щоправда, вже без будь-яких обов'язкових ультиматумів. Російська сторона, на жаль, все ще дуже необ'єктивно дивиться на занедбані нею руйнівні процеси".

Війська країни-агресора атакували українські міста в ніч на 24 лютого. Після неочікуваного опору українців російська сторона вирішила провести переговори.

Російську делегацію очолює колишній міністр культури Володимир Медінський. До складу української делегації увійшли голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, Міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника офісу Президента Михайло Подоляк та інші.

27 лютого, попри перемовини, на яких було узгоджено з лідером Білорусі Лукашенко, що його армія не братиме участі у війні в Україні.

Нагадаємо, раніше президент України підписав заявку на членство в ЄС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські диверсанти "зламали зуби" об Михайлівський собор у Києві.

Також "Знай.ua" писав, що Венедиктова заявила, що меру, який здав окупантам Куп'янськ було вручено підозру.