Росія почала направляти на війну з Україною курсантів військових училищ, військова міць виснажена, солдати масово здаються у полон.

Про це повідомив у зверненні радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

"За офіційними повідомленнями, росіяни кидають у бій навіть курсантів військових училищ. Зокрема, така інформація приходить із Серпухівського училища, де курсантів 2-го курсу кинули на війну в Україні. Це означає, що вся потужна російська армія вже не може впоратися з Україною, українським народом і Збройними силами. Це означає катастрофу з погляду військового управління, тому що курсантів училищ не чіпають до останнього моменту", - заявив Арестович на брифінгу в середу 2 березня вдень.

Він зазначив, щоне розуміє, як росіяни можуть відпускати на війну підлітків, та порівняв їх з гарматним м'ясом".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ну, реально м'ясо. Просто гарматне м'ясо. Росіяни, ви якісь стрьомні. Боїтеся дубинок ментів та автозаків? І при цьому вас як безсловесне стадо женуть на забій. Ви реально якісь справжні раби".

Полонений солдат, Youtube
Полонений солдат, Youtube

Також Арестович зазначив, що офіційно білоруська армія не бере участь у бойових діях проти України. Є сигнали, які перевіряють ще раз, але рівень цих сигналів поки що не дає змоги говорити про участь білорусів.

Нагадаємо, що у будівлю міської ради Харкова потрапила крилата ракета.

Нагадаємо, що у п'яних українських водіїв забиратимуть машини на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, що Європейський суд з прав людини виніс рішення на користь України, заява МЗС.