Російська Федерація продовжує вести загарбницьку війну проти України, не зупиняючись ні перед чим. Деякі плани окупантів викликають відвертий подив.

Наприклад, про намір повернути в крісло українського президента-втікача Віктора Януковича повідомляє «Українська правда», посилаючись на інформацію розвідки.

«Президент-втікач Віктор Янукович наразі перебуває у Мінську, Кремль готує його до спецоперації, щоб спробувати оголосити "президентом України", повідомляє українська розвідка», - йдеться у повідомленні.

Отримані дані вказують на можливу підготовку Кремлем якоїсь інформаційної операції чи акції, яка б мала на меті повернення в Україну екс-президента Януковича. Можливо також, що незабаром буде оприлюднено публікацію найближчим часом звернення від його імені до українського народу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, президентів України "засунули" в одну матрьошку - зібралися всі, крім Януковича.

Крім того, переплавили в багет: "золотий батон" Януковича засвітився на показі мод у Парижі, курйозні кадри. Зниклий золотий батон, який зберігався в резиденції втікача Віктора Януковича, "засвітився" на показі мод у Парижі.
ЗСУ вдалося захопити відразу шість нових ворожих танків, а також відсунути окупантів до кордону.