У Парижі пройшов кутюрний показ Schiaparelli, де засвітився дуже цікавий "аксесуар", який дуже нагадує легендарний золотий батон президента-втікача Віктора Януковича. Про це пише telegram-канал "Культурна Пральня".

Про багатство експрезидента України Віктора Януковича ходять легенди. Він жив у Межигір'ї, де не тільки "містив" страусів, тримав великий автопарк і навіть мав знаменитий золотий батон, який був одним із символів його багатства. Однак незабаром після втечі Януковича він пропав і за однією з версій вважався вкраденим.

Віктор Янукович, скріншот: Youtube
Віктор Янукович, скріншот: Youtube

Так, на кутюрному показі Schiaparelli в Парижі одна з моделей вийшла на подіум з незвичайним "аксесуаром" - золотим багетом. У мережі жартома припустили, що це може бути саме той самий зниклий золотий батон Януковича, але тільки його переплавили в багет, щоб всіх заплутати.

Показ Schiaparelli. Фото: telegram-канал "культурна Пральня"
Показ Schiaparelli. Фото: telegram-канал "культурна Пральня"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що так званий золотий батон це ювелірне преспап'є вагою два кілограми, яке було знайдено в резиденції колишнього президента України Віктора Януковича після його втечі. Однак незабаром ювелірна прикраса зникла і з того часу її доля невідома.

Золотий батон Януковича. Фото: скрін telegram-канал "культурна Пральня"
Золотий батон Януковича. Фото: скрін telegram-канал "культурна Пральня"

Раніше повідомляли, Підлітки пограбували українця після того, як він не пустив їх щедрувати - вкрали мішок картоплі та цибулі.

Нагадаємо, що Арнольд Шварценеггер осоромився за допомогою для бездомних ветеранів.

Як повідомляв Знай.ua, дівчина зняла труси і осквернила пам'ятник Степану Бандері у Львові і зняла весь процес на камеру.