Київ-2023? Kalush Orchestra пророкують перше місце на Євробаченні після дискваліфікації Росії

Стало відомо про те, що букмекери пророкують Україні перше місце на Євробаченні-2022. Однак, точного рішення чи поїдуть Kalush Orchestra в Турин в умовах війни - немає.

KALUSH ORCHESTRA, фото Знай.uа
KALUSH ORCHESTRA, фото Знай.uа

Євген Клопотенко навчив українців кулінарно знущатися над ворогом: "Тупо задоволення"

Відомий український кулінар Євген Клопотенко приєднався до підтримки українських захисників, своєрідно потроливши окупантів. На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram він поділився рецептом випічки, яка допомагає відрізнити українцям, де свої, а де російські агресори.

Скрін, Instagram Клопотенко
Скрін, Instagram Клопотенко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Зеленський зізнався, що українці боротимуться до кінця життя: "Питання не в нас"

Володимир Зеленський в проміжках між бомбардуваннями відповів на питання журналістів міжнародних інформагенцій CNN та Reuter. Він розповів, що Україна бореться за свою землю, за право жити, та свободу і демократію

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Санкції в дії - "Північний потік-2" вже збанкрутів

У вівторок 1 березня, за інформацією Reuters, стало відомо, що швейцарська компанія Nord Stream 2 AG, оператор газопроводу Північний потік-2, розглядає можливість подання заяви про банкрутство.

Північний потік-2, youtube
Північний потік-2, youtube

Сумщина благає про удари Байрактарів: "Ми зупиняємо десятки і сотні ворожої техніки"

Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький звертається з проханням до влади допомогти у стримуванні россійсько-фашистських загарбників. Особливо Дмитро Живицький наполягає, що Сумщина дуже потребує ударів Байрактарів та авіації.

Віталій Кім, Youtube
Віталій Кім, Youtube