У мережі показали досить емоційний ролик, як сім'ї змушені прощатися один з одним в умовах війни в Україні.

Новий пост був опублікований на сторінці ABC News в соціальній мережі Instagram, де детально зараз висвітлюють всі події, що відбуваються в країні.

Цього разу в ролику показали, як сім'я змушена прощатися один з одним на вокзалі у Львові. На ролику мама плаче, тому що її син йде захищати Батьківщину, а вона змушена покинути країну, щоб захистити себе і рідних.

"Емоційний момент на платформі поїзда у Львові, на заході України, коли мати прощається зі своїм сином. Вона йде в безпечне місце. Він залишається битися. За оцінками ООН, не менше 422 000 біженців втекли з України в сусідні країни" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Європі припустили, що на тлі російської агресії країну може покинути не менше семи мільйонів громадян.

У коментарях користувачі, серед яких іноземці, почали бажати громадянам сили і витримки. Вони вірять, що країна впорається з такою нечистю, як російське вторгнення, і відстоять свої права.

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

Раніше президент України Володимир Зеленський звернувся до світової спільноти, щоб країну якнайшвидше прийняли до Європейського Союзу за полегшеною процедурою. Поки що відповіді не надходило.

Зараз весь світ завмер в очікуванні переговорів, які повинні відбутися сьогодні на території Білорусі. Чим це закінчиться-ніхто не знає.

Нагадаємо, раніше ми писали, що міць російської армії вичерпується, випущено понад 320 ракет.

Як повідомлялося, ворог деморалізований і виснажений: у сухопутних військах ЗСУ розповіли про чергові провали бойовиків.

Також топ-менеджер Газпрому наклав на себе руки в Росії.