У Центрі протидії дезінформації при РНБО України розповіли про ситуацію в країні, зокрема в столиці. Що про це відомо.

Інформація про це з'явилася на сторінці Сухопутних військ Збройних сил України в соціальній мережі Facebook. Перші подробиці.

"Сьогоднішній день ворог продовжив спроби прорвати оборону Києва. Неодноразово колони російських військ намагалися штурмувати околиці столиці. Всі пересування сил противника перебували під контролем і приймалися своєчасні рішення. У столиці нашої Батьківщини ситуація контрольована " - сказано в повідомленні.

Сухопутні війська ЗСУ повідомляють про те, що були знищені колони техніки окупанта, і противник значно втратив в особовому складі.
На п'ятий день війни противник повністю деморалізований, а також виснажений. Як довго вони ще протримаються-ніхто не знає.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пост ЗСУ, фото: скріншот
Пост ЗСУ, фото: скріншот

"Ми показали, що вміємо захистити свій будинок від непроханих гостей" - повідомляє командувач Сухопутними військами ЗС України - командувач обороною Києва генерал-полковник Олександр Сирський.

Нагадаємо, що зараз українська делегація знаходиться на території Білорусі, і вирушили вони туди заради переговорів з Російською Федерацією.

Давид Арахамія, фото: Facebook
Давид Арахамія, фото: Facebook

Давид Арахамія зазначає, що їдуть вони туди заради того, щоб вислухати пропозиції країни-окупанта, і тільки потім будуть щось вирішувати.

"Переговори підуть або в потрібному Україні напрямку, або як російський військовий корабель", – написав Арахамія в Facebook.

Нагадаємо, раніше ми писали, що міць російської армії вичерпується, випущено понад 320 ракет.

Як повідомлялося, Потап звернувся до окупантів словами простої баби наді.

Також топ-менеджер Газпрому наклав на себе руки в Росії.