На четвертий день війни, повідомляють, що Путін вже використав більшу частину своїх військ.

Російський президент, який напав на Україну та продовжує залякувати людство своєю ядерною зброєю, вже використав 2/3 бойової сили Росії, накопиченої для вторгнення.

За інформацією західних союзників, по території України було випущено понад 320 ракет. Неназваний представник міністерства оборони США заявив, що Росія досі не досягла своїх цілей, які було поставлено на 4 дні.

На думку США, Росія також досі не має переваги в повітрі, українська ППО життєздатна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Також стало відомо, що президент Росії Володимир Путін наказав привести сили стримування своєї країни, включаючи ядерну зброю, у підвищену бойову готовність. Про це повідомляє CNN

"Чиновники провідних країн НАТО дозволили собі агресивно коментувати нашу країну, тому наказую міністру оборони та начальнику Генерального штабу ЗС РФ привести Сили стримування російської армії у бойову готовність", - сказав Путін під час телевізійної зустрічі з міністром оборони Сергієм Шойгу та начальником Генштабу Герасимовим.

Також він заявив, що санкції проти Росії є незаконними.

У Білому домі Джен Псакі прокоментувала таке рішення Кремля, зауваживши, що цей наказ є шаблоном поведінки Путіна через надумані Кремлем "загрози".

"Це модель поведінки, яку ми бачили від президента Путіна в ході цього конфлікту, який створює загрози, яких не існує, щоб виправдати подальшу агресію. Світова спільнота та американський народ повинні дивитися на це крізь цю призму", - заявили у Вашингтоні.

Нагадаємо, раніше майже 100-річна українка відповіла на агресію Кремля.

Як повідомляв портал "Знай.ua", грузинський балкер відмовився заправляти російське судно та відправив його гребти веслами.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні 16 дітей загинули під ворожими обстрілами за 4 дні війни.