Російські окупанти продовжують вбивати українців, навіть беззбройних. Зокрема, сумна новина надійшла з Запорізької ОДА.

За інформацією мера Бердянська Олександра Свідла, вчора, 27 лютого, російський агресор застрелив у місті чоловіка, який відмовився віддати йому телефон. Росіянин вимагав гаджет, аби зателефонувати на батьківщину, до Російської Федерації.

Крім того, є інформація про поранення ще одного мешканця Бердянська.

У Бердянській Райдержадміністрації, і загиблий і постраждалий були охоронцями підприємства «Бердянські жниварки».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також відомо, що у Бердянську російським військам вдалося захопити телевізійну вежу. Це стало причиною відсутності цифрового мовлення і мовлення місцевих телеканалів у місті.

Місцевий телеграм-канал оперативного штабу бердянської мерії «Бердянск сейчас» повідомив про встановлення росіянами блокпостів у місті.

Поліцію у Бердянську окупанти розформували. Працівники поліції, які живуть у Бердянську, надають допомогу в організації життєдіяльності міста.

Нагадаємо, раніше ми писали, що міць російської армії вичерпується, випущено понад 320 ракет.

Як повідомлялося, ворог деморалізований і виснажений: у сухопутних військах ЗСУ розповіли про чергові провали бойовиків.

Також топ-менеджер Газпрому наклав на себе руки в Росії.