За чотири дні російської агресії проти України окупанти вбили 16 дітей. Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

Віктор Ляшко. Фото: скріншот відео
Віктор Ляшко. Фото: скріншот відео
Віктор Ляшко. Фото: скріншот відео

Загарбники переодягаються в українську форму, крадуть карети швидкої допомоги, та прикриваються дітьми та жінками – оперативне зведення.

З аеродромів Барановичі та Мачулищі постійно злітають транспортні літаки в напрямку України, а білоруське командування привело у бойову готовність частину своїх підрозділів.

підбита техніка окупантів
підбита техніка окупантів

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Український моряк затопив яхту за 7 млн євро російського олігарха: його схопили, але незабаром відпустили.

Моряк пропрацював 10 років на яхті і затопив її, через війну в Україні.

Зброя, паливо, продовольство і мільйони доларів: як інші держави та відомі компанії допомагають Україні під час російського вторгнення.

Володимир Зеленський повідомив про особливу підтримку Бельгії, яка надішле Україні 3000 автоматів та 200 протитанкових гранатометів. Та на цьому допомога інших держав не закінчується

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

Слава Дьомін, Віктор Павлік та Козловський звернулися до росіян та білорусів з закликом: не пускайте синів на війну.

Артисти не перестають спілкуватися зі своєю російською аудиторією. На сторінках своїх соціальних мереж, зокрема в Instgaram, представники українського шоубізу знову і знову з'являються заклики звернення до російських матерів, у яких призивають не відпускати своїх синів на війну.

Слава Дьомін, фото з Instagram
Слава Дьомін, фото з Instagram