За чотири дні російської агресії проти України окупанти вбили 16 дітей. Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

За його словами, лікарі по всій країні самовіддано виконують свій обов'язок, рятуючи життя поранених людей.

Загинули 16 дітей в результаті нападу РФ на Україну.

Віктор Ляшко. Фото: скріншот відео
Віктор Ляшко. Фото: скріншот відео
Віктор Ляшко. Фото: скріншот відео

"Четверту добу більшість людей не виходять з лікарень, з операційних, цілодобово надаючи і оперуючи поранених, ми рятуємо життя. Оперуємо і дітей. На жаль, 16 дітей врятувати не вдалося. Це результати того, що робила російська армія, яку не можна назвати армією. Оскільки по медикам, по дітях, по школах, по дитячих садках стріляє не армія, а терористи. Я в черговий раз заявляю-це не армія, це терористи», - констатував Ляшко.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обстріли, фото з фейсбук
Обстріли, фото з фейсбук

Він також звернувся до українських медиків, які самовіддано рятують життя під обстрілами ворога.

"Велика повага за вашу роботу, за вашу мужність, за ваш дух", - сказав Ляшко.

Раніше Знай повідомляв, що українські військові накрили групу технічної розвідки Росії: "мали конкретне завдання".

Також ми писали, по нафтобазі у Василькові був здійснений ракетний удар, - ДСНС. 27 лютого приблизно о першій годині ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО"

Нагадавши, Володимир Зеленський заявив про формування інтернаціонального легіону: "Стати пліч-о-пліч з українцями". У нього можуть записатися іноземці, які хочуть приїхати в Україну і боротися з російськими окупантами пліч-о-пліч з українськими військами