Українські захисники продовжують чинити опір і не дають російським військам прорватися вглиб території країни. Так, ЗСУ знищили залізничні вузли, що зв'язують українські залізниці із залізницями РФ. Про це повідомляє "Українська правда".

Бійці ЗСУ проводять всі необхідні заходи, щоб зупинити ворога і не дати йому шансу на прорив. Російські військові не припиняють атакувати ЗСУ і мирних жителів і наступають на територію мирної України. Втім, стараннями ЗСУ противник несе серйозні втрати, а також вже має проблеми з технікою і провізією.

Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube
Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube

Повідомляється, що Росія планувала доставити військову техніку і людей на територію України залізницею. Щоб зірвати плани ворога, ЗСУ знищили залізничні вузли, що зв'язують українські залізниці із залізницями ворога.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомо, що російська сторона намагалася відновити зв'язок з центральним штабом Укрзалізниці, проте українські диспетчери відмовили їм і зробили це дуже яскраво.

"Російський поїзд, йди на х*й!",- відповіли агресору.

Раніше Знай писав, Віталій Кличко терміново звернувся до киян і попередив про диверсантів: "Будьте пильні".

Також ми писали, після запеклих боїв за Міст через Дніпро, Херсон знову опинився під контролем України: "Місто працює і живе".

Нагадаємо, ніколи не забудемо: український Матрос Віталій Скакун ціною свого життя зупинив війська Путіна, підірвавши міст. Матрос Віталій Скакун ціною свого життя підірвав міст і зупинив путінські війська.