У зв'язку з атакою російської армії на українські населені пункти багато громадян евакуюються. Українців закликають не забувати про домашніх вихованців і не залишати їх вдома. Про це пише telegram-канал "Ukraine NOW".

Російські військові відкривають вогонь не тільки по військовій інфраструктурі та захисниках України, а й по мирних жителях. У зв'язку з цим багато хто залишає свої будинки. Українців закликають не забувати про домашніх вихованців. Їх ні в якому разі не можна залишати вдома, так як вони не зможуть вижити без допомоги і турботи. При евакуації з населеного пункту або переміщенні в укриття потрібно обов'язково забирати і вихованців.

Собаки. Фото: YouTube
Собаки. Фото: YouTube

"Не залишайте домашніх вихованців! У зв'язку з російським вторгненням багато українців змушені залишати свої будинки: екстрено їхати в інші регіони або бігти в укриття. У багатьох є домашні вихованці. Не залишайте їх у квартирах, адже без вашої допомоги і турботи вони не можуть. Пам'ятайте про відповідальність за тих, кого приручили", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай писав, український військовий віддав життя, щоб зупинити просування військ РФ: цей героїчний вчинок запам'ятають на століття. Про подвиг Героя повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Також ми писали, Верховна Рада заявила про перевищення контрольних рівнів потужності дози гамма-випромінювання на ЧАЕС: названо причину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами.