Українські військові вже кілька діб мужньо дають відсіч російським окупантам, які незаконно вторглися на нашу землю. ЗСУ захищають міста, і вже взяли в полон безліч російських військових.

Відео допиту з танкістами в Харкові опублікували в мережі.

Російські військові на відео, як і безліч раніше допитаних, заявляють, що не знали про те, що прямують в Україну. Їх командування заявило, що вони будуть на навчаннях.

Полонений, скріншот
Полонений, скріншот

"Мама, тато, не хотів я їхати на Україну. Сказали, що їдемо на двостороннє навчання, а потім в кінці вночі, 23 лютого сказали, що ми їдемо на Україну. Не хотів я цього", - зазначив полонений.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Полонений, скріншот
Полонений, скріншот

На запитання українських військових про те, чи знайшов він в Україні "фашистів", він відповів негативно. Інший полонений, якого допитували так само зазначив, що шкодує про це.

Полонений, скріншот
Полонений, скріншот

" Ну що мам. Поїхали ми на навчання, приїхали до Харкова на Україну. Як виявилося, до нас тут було мирно і спокійно", — зазначив він.

Обидва військовополонених зізналися, що сильно хочуть додому, тому просять своїх батьків звернутися до Путіна, щоб їх забрали.

Нагадавши, хакери Anonymous оголосили Путіну війну:"вимагаємо відновити права українського народу". Хакери мають намір і далі піддавати атаці сайти пов'язані з російським урядом

Раніше Знай писав, "будуть вважатися членами ДРГ ворога": Віталій Кличко затвердив нову комендантську годину в столиці до 28 Лютого

Також Знай повідомляв, у "ДТЕК Енерго" заявили, що продовжують підтримувати безперебійність української енергосистеми