В України з'явився потужний союзник у кіберпросторі. Найбільше хакерське угруповання Anonymous офіційно оголосило уряду Росії кібервійну і звернулося до Володимира Путіна.

Представники Anonymous відзначили, що чекали він Путіна відповіді на їх останній запит, проте його не послідувало, тому вони втрачають терпіння.

Хакери, скріншот з відео
Хакери, скріншот з відео

" Схоже ви вирішили ігнорувати нас. Тому ми вирішили провести операцію спеціально для вас. Свого роду подарунок. Ви напевно пам'ятаєте, як в 2018 році наше угруповання зламало сайт Роскомнадзора? Містер Путін, ви пам'ятаєте, як програли Афганістану? Тепер угруповання Anonymous злило дані сайту Міноборони Росії. Ця база містила адреси, електронні пошти та паролі", - зазначили в угрупованні.

Хакери, скріншот з відео
Хакери, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

До того ж Anonymous назвав спробу Путіна погрожувати Фінляндії та Швеції при вступі до НАТО ганебною. Хакери мають намір і далі піддавати атаці сайти пов'язані з російським урядом. Вже атаці піддалися сайти Федеральної антимонопольної служби, Кремля, Russia Today, і багато інших.

"Це просто збіг Володимир Путін? Anonymous так не вважає. Ми плануємо розкрити те, що роками було приховано. Сила Anonymous обрушитися на вас і ваших корумпованих посіпак. Це лише питання часу, коли ми виявимо бруд, який ви намагаєтеся приховати про суспільство, якому брешете. Жоден скелет в шафі не залишиться недоторканим. Зараз ми вимагаємо вас відновити права українського народу. І піти у відставку зі своєї посади. Через свою брехню ви підвели тих, ким маєте намір керувати. Це заклик до всіх Anonymous. Час заткнути рот Володимиру Путіну його ж брудними грошима. Шукайте і копайте, щоб не залишити каменя на камені", - зазначили хакери.

Відео можна подивитися тут.

Нагадавши, ЗСУ в запеклих боях мужньо відстояли Київську ГЕС: станція працює в штатному режимі. Київська ГЕС розташована в декількох кілометрах від столиці і забезпечує місто електроенергією

Раніше Знай писав, ніч буде дуже важкою, але буде і ранок: Володимир Зеленський звернувся до українців. Били "ГРАДами" по дитячих садках. Загинули діти, хіба вони неонацисти або солдати?

Також Знай повідомляв, якщо бачите фіолетове світло: влада Києва та Дніпра просить про допомогу мешканців багатоповерхових будинків. Ніч з 25 на 26 лютого обіцяє бути дуже складною, в тому числі і для киян. Про це заявив мер міста Києва Кличко