Одним з найгарячіших місць війни України та Росії є Київ. Громадян попросили не залишати будинки та укриття, адже на вулицях діють ДРГ.

Вони намагаються випитати дорогу, знаходження об'єктів інфрастуктури. Також вони з'являються в групах і чатах месенджерів, про що попередив секретар РНБО Олексій Данилов.

Крім цього диверсанти розставили по місту багато міток. Зокрема, балістичні. А 26 лютого кияни зняли на телефон, як мітять газові труби на житлових будинках. Будьте пильні! Як тільки бачите таке, відразу звертайтеся в поліцію!

У зв'язку з навислою загрозою Кличко збільшив комендатську годину в Києві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Увага! Для більш ефективної оборони столиці та безпеки її мешканців відсьогодні, 26 лютого 2022 року, комендантська година діятиме з 17:00 до 08:00.
Такий час комендантської години вводиться до ранку 28 Лютого.
Всі цивільні особи, що знаходяться на вулиці в період комендантської години, будуть вважатися членами диверсійно-розвідувальних груп ворога. Прошу з розумінням поставитися до ситуації і не виходити на вулиці."

Нагадаємо, що російські десантники переодягаються у форму ЗСУ для подальших диверсій – українці надали докази.

Раніше ми повідомляли, що WhatsApp, Viber, Telegram, Facebook заполонили: Олексій Данилов і РНБО просять українців не видавати інформацію в групах