ПриватБанк відновив своїм клієнтів можливість користуватися кредитними коштами у період воєнного стану в Україні.

Про це повідомляє пресслужба "ПриватБанку" у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що починаючи з суботи, 26 лютого, кредитні кошти у ПриватБанку знову доступні. Тепер всі клієнти банку у разу потребу зможуть безперешкодно користуватися цією функцією.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube
ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

Однак, наразі залишається недоступним підвищення кредитного ліміту, послуга надаватиметься в рамках встановленого ліміту на вашій картці.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

"Кредитні кошти знову доступні! ПриватБанк відновив для клієнтів користування кредитними коштами. Відсьогодні ви можете користуватися коштами у межах встановленого ліміту на картці. На жаль, підвищення кредитного ліміту наразі недоступне. Беремо і робимо!", - сказано у повідомленні "ПриватБанку.

Раніше повідомлялося, що наразі банківська система в Україні мобілізувалася на 200% для забезпечення роботи та виконання своїх функцій. Громадяни можуть зняти готівку без жодних лімітів.

Нагадаємо, тимчасові ліміти знято, а банкомати підкріплюють готівкою: банківська система мобілізувалася на 200%. Обмеження на безготівкові розрахунки відсутні, СЕП працює без перебоїв

Раніше Знай писав, Нацбанк пояснив, як працюватиме під час війни: обмеження на зняття готівки, курс гривні і робота банкоматів. Нацбанк ввів обмеження на зняття готівки під час війни

Також Знай повідомляв, блокування банківських рахунків у випадку вторгнення: українцям пояснили, чого чекати і як не потрапити на гачок шахраїв.