Українські військовослужбовці успішно відбивають атаки російських військових. Відзначається, що ворог зазнає рекордних втрат, яких ще не було за весь час існування РФ. Про це повідомляють Сухопутні війська ЗС України в facebook.

Бійці ЗСУ виконують свою роботу якісно і відбивають атаки російських військових. Так, 25 лютого втрати з боку армії РФ склали більше тисячі. Відзначається, що це рекордні втрати військовослужбовців РФ за весь її час існування в конфліктах, які вона починала.

ЗСУ. Фото: скріншот youtube
ЗСУ. Фото: скріншот youtube

У ЗСУ зазначили, що російські матюки відправляють синів на вірну загибель, оскільки українські захисники чітко бачать своє завдання і мають намір і далі чинити опір окупантам.

"Сьогодні кількість втрат з боку окупаційних військ Російської Федерації становить понад тисячу. Така кількість втрат військовослужбовців за час бойових дій Росія не терпіла за весь час свого існування ще ні в одному збройному конфлікті, який починала. Російські матері відправляють своїх синів на вірну смерть, бо Збройні Сили України стійко утримують оборону і захищатимуть свою землю від окупанта. Вірте в Збройні Сили України!",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скріншот facebook
Скріншот facebook

Раніше Знай писав, українці масово беруться за зброю і записуються в ТрО, щоб прогнати російських військових: "Наш народ не перемогти".

Також ми писали, бійці ЗСУ знищили російські "Гради" під Харковом і колону техніки на Херсонщині: ворог несе втрати.

Нагадаємо, Зеленський запропонував Путіну сісти за стіл переговорів: "Щоб зупинити загибель людей".