Українські військові збили російський військовий літак біля села Вознесенське Золотоніського району. Наразі військові шукають пілота, який встиг катапультуватися під час падіння збитого літака.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

Так, стало відомо, що у п'ятницю, 25 лютого, близько 08:30 поблизу села Вознесенське, Золотоніського району наші військові збили ворожий літак. Наразі шукають пілота.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

За даними правоохоронців, пілот може перебувати в межах Золотоніського району і намагатися зупиняти попутні транспортні засоби. Правоохоронці просять місцевих жителів надавати будь-які інформацію про підозрілих осіб.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Просимо місцевих звернути особливу увагу на підозрілих людей, особливо в тактичній або військовій формі з елементами червоного кольору на одязі, можливо, з видимими травмами", – повідомили у поліції.

Як зазначив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов українським військовим вдалося збити російську крилату ракету під Вінницею. Наразі більше інформації не повідомляється.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, воїни ЗСУ продовжують стримувати ворога на Донбасі: "Дають гідну відсіч". У штабі ООС відзвітували про обстановку на передовій

Раніше Знай писав, український військовий віддав життя, щоб зупинити просування військ РФ: цей героїчний вчинок запам'ятають на століття. Український захисник пожертвував собою, щоб зупинити просування військових РФ

Також Знай повідомляв, замміністра оборони Ганна Маляр показала, в чому сила українців: "Ворога буде зламано фізично та морально". Замміністра оборони Маляр закликала всіх йти до лав Тероборони