Російські загарбники вночі знову обстріляли Київ, після четвертої години лунали вибухи у різних районах столиці. На сході міста в результаті влучання горів житловий будинок.

Про це повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

Зазначається, що вночі по українській столиці йшли ракетні удари. Ганна Маляр наголосила, як важливо зараз чинити спротив, тому закликала всіх записуватися до Територіальної оборони.

Анна Маляр, скріншот: YouTube
Анна Маляр, скріншот: YouTube

"Для російських загарбників немає нічого святого. Перші дні найскладніші, бо саме зараз ворог або відчує перевагу, або буде зламаний фізично та морально. Російські військові вже відчули міць Збройних Сил України. Але важливо, щоб спротив чинили всі. Записуйтесь до лав Територіальної оборони. Звертайтесь до Територіальних центрів комплектування (колишні військкомати)", - зазначила Ганна Маляр.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

До того Ганна Маляр наголосила, що наразі всі процедури будуть максимально спрощені для тих, хто зголосився захищати Україну. Зараз також важливо бути міцними духом, як ніколи та захищати рідну землю.

"Крім того, коктейль молотова чи стрілецька зброя - їм мінус, нам плюс. Важливо, щоб всі були міцні духом. Так, нам треба пройти цей шлях випробовувань. Робимо все, щоб ворогу було дуже складно. Перемога буде за нами!", - зазначила вона.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Окрім того, за словами Ганни Маляр, наразі Збройні сили України самовіддано ведуть оборонні бойові дії з переважаючою силою противника по 4-м напрямкам - Сіверський, Слобожанський, Таврійський і ООС.

"Наші воїни сильні, вмотивовані і незламні. Так само в єдності сильна наша нація! Перемога буде за нами!", - підсумувала вона.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, воїни ЗСУ продовжують героїчно захищати Україну на Донбасі: захоплюють танки і нікому не дають шансу. У Штабі ООС повідомили про стан на фронтових зонах

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав українців зібрати всю волю в кулак: "Ніхто за нас не воюватиме". Президент у новому зверненні розповів про нові капості від російської армії. Обстрілюють Київ і громадян

Також Знай повідомляв, головнокомандувач ЗСУ повідомив про прорив на Чернігівському напрямку: захоплено ворожу техніку і документи