Збройні Сили України стримують противника і налаштовані рішуче. Один з військовослужбовців звернувся до українців, заявивши, що армія робить свою роботу і військовим РФ не встояти. Відповідний ролик опублікували в мережі.

Український боєць, який воює зараз з окупантами на Луганщині звернувся до народу і заявив, що зараз головне дотримуватися спокою. Він зазначив, що українська армія робить свою роботу і російським військовим буде дуже важко. У ЗСУ запевнили, що виженуть окупантів і більше ніхто не пройде через кордон.

Звернення ВСУ. Фото: скрін youtube
Звернення ВСУ. Фото: скрін youtube

"Ми зараз робимо свою роботу так, як належить. Я думаю, хтось ще отримає, перепрошую за вираз, п****. І ми все вирішимо. Ми закриємо це питання. І ніхто більше до нас не залізе. Все буде добре", - заявив боєць.

Звернення ВСУ. Фото: скрін youtube
Звернення ВСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

До слова, українські захисники не тільки відбивають ворожі атаки, а й активно беруть полонених. Так, під Черніговом ЗСУ взяли в полон цілий розвідувальний взвод РФ. Їх командира було допитано.

Раніше Знай писав, армія РФ залишає на українських дорогах "небезпечні" позначки: як вони виглядають і чому їх треба зафарбовувати.

Також наш портал писав, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами.

Нагадаємо, ЗСУ дали відсіч біля Щастя і захопили в полон нових військових РФ. Бійці ЗСУ продовжують стримувати ворога.