Російські військові залишають на дорогах нічні позначки. Українців закликали по можливо засипати землею або замалювати символіку. Про це повідомляє "Укравтодор" в соціальній мережі facebook.

Українців попередили, що російські військові залишають на дорогах спеціальні нічні позначки. Громадян закликають замальовувати їх по можливості, засипати землею або використовувати будь-який інший спосіб.

В "Укравтодорі" заявили, що побачивши такі символи потрібно відразу ж повідомляти в поліцію.

Позначки РФ. Фото: facebook
Позначки РФ. Фото: facebook

"Закликаємо громадян фіксувати і знищувати подібні мітки на дорогах та інших інфраструктурних об'єктах країни. Це система сигналів, яку використовує вороже російське військо, в тому числі вночі. Замальовуйте їх або присипати землею, брудом, заливайте смолою. Будьте пильні і обов'язково повідомляйте про них поліцію за допомогою гарячої лінії 102", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скрін telegram
Скрін telegram

Також про дані символи повідомляє окремий загін спеціального призначення "Азов".

Раніше Знай писав, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами

Також ми писали, ЗСУ дали відсіч біля Щастя і захопили в полон нових військових РФ. Бійці ЗСУ продовжують стримувати ворога.

Нагадаємо, у Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму: "Зробити це знову"