Мобільний оператор Kyivstar вирішив підтримати українців у важкий час. Він запустив безкоштовний зв'язок для всіх клієнтів.

У повідомленні в соцмережах, Twitter і Facebook, з'явилося оголошення, яке свідчить про продовження терміну дії мобільного зв'язку та мобільного інтернету для всіх клієнтів.

Kyivstar повідомив:

"Якщо у абонентів закінчилися кошти і немає можливості поповнити рахунок, то дзвінки в мережі оператора будуть доступні всім абонентам навіть без оплаченого пакета послуг за їх тарифом.

Для клієнтів Домашнього Інтернету Kyivstar буде безкоштовно надавати його всім клієнтам, у кого послуга не була оплачена і не працювала до цього".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також у мобільного оператора повідомили, що мережа Київстар працює стабільно, забезпечуючи як мобільний зв’язок, так і фіксований інтернет. Лише там, де проводиться ООС, можуть спостерігатися складнощі через знеструмлення.

"Ми рекомендуємо здійснювати дзвінки лише в разі потреби, щоб зменшити навантаження на мережу", - заявили у компанії.

Також у компанії нагадали, що можна замовити послугу "Екстра гроші", та заявили, що не будуть брати жодних комісій, при замовленні даної послуги.

Компанія Lifecell також заявила про підтримку постійного мобільного зв'язку на місяць та мобільного інтернету.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк анулював комісії при переказах грошей на період воєнного стану.

Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко вказав українцям правильний шлях після запровадження воєнного стану.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів.

Також "Знай.ua" писав, що весь світ підтримав Україну - від Мексики до Нової Зеландії.