ЗСУ продовжують захищати Україну від російських окупантів. Українські захисники почали використовувати турецькі безпілотники Bayraktar. Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

У відомстві заявили, що Збройні Сили України почали застосовувати безпілотні літальні апарати Bayraktar в Чорноморській операції. У мережі з'явилося відео, на якому можна побачити принцип роботи даного безпілотника.

"А під прицільний вогонь БПЛА Bayraktar потрапили росіяни з 1-ї гвардійської танкової армії, які без запрошення відвідали українську Харківщину", - повідомили у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Міноборони заявили, що російські військові намагалися припинити кордон України з боку Білорусі. Окупанти намагалися прорватися на танках, проте українські захисники не дали шансу ворогові.

Захисник ЗСУ. Фото: Youtube
Захисник ЗСУ. Фото: Youtube

"У напрямку Рудня – Білорусь) - Виступовичі (Україна) противник намагався перетнути український кордон на танках на бронетехніці і зазнав втрат: 5 бронетранспортерів і автомобіль", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ЗСУ зупинили наступ танків противника в районі Путивля. Під Генічеськом, Скадовськом і Чаплинкою на даний момент йдуть бої.

Раніше Знай писав, Віталій Кличко дав докладну інструкцію для жителів Києва: "Документи і мінімум речей".

Також ми писали, військ РФ недостатньо для окупації України: Сергій Никифоров заявив, що ворог намагається посіяти паніку. Прессекретар Володимира Зеленського заявив, що зараз ворог розраховує на паніку

Нагадаємо, у Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму: "Зробити це знову"