Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив про припинення дипломатичних відносин з РФ і закликав світових лідерів зробити те ж саме. Про це чиновник заявив на своїй сторінці в соціальній мережі twitter.

Дмитро Кулеба зазначив, що Україна припиняє дипломатичні відносини з Російською Федерацією. Міністр звернувся до лідерів інших країн, що підтримують Україну із закликом наслідувати цей приклад.

Дмитро Кулеба, скріншот: Youtube
Дмитро Кулеба, скріншот: Youtube

"Україна розірвала дипломатичні відносини з Російською Федерацією. Я закликаю всіх партнерів зробити те ж саме", - написав міністр.

Також глава МЗС Дмитро Кулеба зазначив, що російське вторгнення це найзухваліший акт збройної агресії з часів Другої світової війни.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот twitter
Скріншот twitter

"Продемонструйте цим конкретним кроком, що ви разом з Україною і категорично відкидаєте найбільш зухвалий з Другої світової війни акт збройної агресії в Європі", - заявив Кулеба.

Раніше Знай писав, ЗСУ використовують безпілотники Bayraktar - вже вдалося "підсмажити" 15 російських танків. Українські захисники гідно дають відсіч російським окупантам.

Також ми писали, військ Росії недостатньо для окупації України: Сергій Никифоров заявив, що ворог намагається посіяти паніку. Прессекретар Володимира Зеленського заявив, що зараз ворог розраховує на паніку

Нагадаємо, РФ почали атаку острова Зміїний на півдні України, але воїни ЗСУ не здаються: разом тримають оборону. Російські ВМФ обстрілюють острів Зміїний.