Росія продовжує наступ по декількох фронтах. ЗСУ повідомляють про наступ на Острів Зміїний у Чорному морі.

"Острів Зміїний атакували з російських кораблів. Окупанти вели вогонь по острову зі ствольної корабельної зброї. Прикордонники та ЗСУ тримають оборону! Наразі в районі острова знаходиться два кораблі ЧФ РФ "Москва" та "Василий Быков".", - повідомили у ЗСУ.

Станом на 15.00 продовжуються бої по всій лінії зіткнення. Прориву не допущено.
Зараз в районі населеного пункту Піщевик йдуть запеклі бої.

Російські окупаційні війська намагалися прорвати оборону, застосувавши 16 танків. Військовослужбовці Об’єднаних сил використали ПТРК NLAW. Знищено три танки ворога.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У МВС також повідомляють, що наразі у пунктах пропуску на західному кордоні ситуація залишається стабільною, спостерігається збільшення інтенсивності руху через пункти пропуску.

Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється встановленим порядком, згідно чинного законодавства.

Нещодавно відбувся бій біля прикордонного пункту "Вільче" на Житомирщині. Нацгвардія спільно з прикордонниками відбивають спроби російського агресора і зараз ситуація контролюється.

Нагадаємо, раніше під Києвом взяли перших російських полонених..

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський закликав оголосити загальну мобілізацію в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ дали відсіч біля Щастя і захопили в полон нових військових РФ