Збройні Сили України продовжують протистояти ворогу. Так, українські захисники встановили повний контроль над містом Щастя, а також взяли в полон екіпаж російської БМП. Про це йдеться в повідомленні пресслужби ООС у facebook.

У штабі ООС відзначили, що на даний момент йдуть важкі бої за місто Щастя і Станицю Луганську, втім, ЗСУ відбивають всі атаки ворога.

Навчання ЗСУ. Фото: Twitter
Навчання ЗСУ. Фото: Twitter

"Важкі бої йдуть за щастя і Станицю Луганську. Збройні Сили РФ не раз намагалися форсувати річку і вклинитися в нашу лінію оборони. Українські підрозділи оперативно реагують на обстановку і дають відсіч ворогові", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що українські військові встановили повний контроль над містом Щастя, а в ході боїв захопили в полон кількох російських солдатів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Полонені солдати РФ. Фото: facebook
Полонені солдати РФ. Фото: facebook

"В даний час Щастя знаходиться під повним контролем українських військових. В ході боїв ворог поніс важкі втрати в живій силі і техніці і відступив. У полон потрапили російські кафіри", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, в СБУ звернулися до українців і дали чіткі інструкції: "Ситуація вимагає єдності, спокою і рішучості".

Також ми писали, у ЗСУ відзвітували про ситуацію в Україні: військові продовжують тримати оборону областей. Як йдуть справи в ЗСУ. Готові дати відсіч бойовикам.

Нагадаємо, українців просять повідомити про підозрілих людей на вулиці: на що варто звернути увагу. У Нацполіції зазначили, що особливу увагу потрібно звернути на людей з червоними елементами в одязі.