Після того, як в Україні ввели воєнний стан "Укрпошта" призупинила свою роботу. Коли ситуація стабілізується, роботу буде поновлено.

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Так, стало відомо, що 24 лютого Укрпошта працювати не буде. Зазначається, коли ситуація дозволить, компанія одразу доставить посилки та пенсії, а поки буде їх зберігати.

"Наразі небо над Україною тимчасово обмежено для авіаперевезень. Стежимо за ситуацією і за потреби будемо розгортати наземні шляхи доставки", - сказано у повідомленні.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Співвласник "Нової Пошти" Володимир Поперешнюк написав у Facebook звернення до всіх підприємців з закликом зберігати покій та працювати. Він наголосив, що у такий період не можна ні на мить зупиняти економіку.

До того ж наразі більшість відділень "Нової пошти" працюють. Але оскільки ситуація постійно змінюється, компанія просить не зволікати й забирати свої посилки. Також в "Новій пошті" наголосили, що через ситуацію на дорогах можливі затримки відправлень, а відправка посилок в Донецьку та Луганську область повністю заблокована.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, у "Новій пошті" похизувалися металевими працівниками з роборуками: "Скільки ж людей без роботи залишаться"

Раніше Знай писав, українка залишилася без їжі і звинуватила "Нову Пошту": коробка розірвана, вкрадено майже кілограм. Популярний поштовий оператор відправив два маленьких листочка в коробці

Також Знай повідомляв, "Нова пошта" засунула листочки у величезну коробку, українці регочуть від сміху: "Пом'ялися все одно"