Українка замовила їжу в "Новій пошті", але отримала обірвану посилку і менше пакетиків. Про це повідомляє телелеграм-портал Народний Ревізор.

На популярні українські поштові оператори періодично скаржаться клієнти, які стикаються з проблемами в перевезенні, затримками або іншими проблемами. З цим пов'язано безліч скандалів. У соціальній мережі Тікток, Instagram, Телеграм українці часто публікують скарги на неправильну доставку або пошкоджені посилки, або інші курйози.

Ця історія трапилася в Запоріжжі. Місцева мешканка замовила кілька пакетів їжі, але їй прийшов надірвана коробка і не було продуктів харчування. Імовірно, це зробив кур'єр або працівник відділення.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ти не ти, коли голодний. Жінка замовила доставку посилки на Поштомат. У посилці були продукти харчування, зазначили в накладній. При отриманні відправки було виявлено, що коробка надірвана. В результаті, замість 3,2 кг отримали 2,5 кг. було вкрадено два пакети. Очевидно, що це зробив кур'єр або працівник відділення", - повідомляється на телеграм-порталі.

Раніше повідомляли, "Укрпошта" придумала, як отримувати посилки ще швидше - всього пару кліків і готово.

Як повідомляв Знай.иа, "Нова пошта" додала функцію, яка точно сподобається українцям: "нехай місяць Нам світить яскраво".

Знай.иа писав, посилка на пошті, цифровий підпис і ніяких ксерокопій: як використовувати паспорт в додатку" Дія " на повну.