Українець поскаржився на найпопулярніший поштовий оператор. Відповідний пост з'явився на телеграм-порталі чорний список.

На популярні українські поштові оператори періодично скаржаться клієнти, які стикаються з проблемами в перевезенні, затримками або іншими проблемами.

З цим пов'язано безліч скандалів. У соціальній мережі Тікток, Instagram, Телеграм українці часто публікують скарги на неправильну доставку або пошкоджені посилки, або інші курйози.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно на телеграм-порталі з'явився пост. На ньому показано, що два невеликих листочка з роздруківкою розміщення клавіатури перевезли у великій коробці. Вартість коробки-більше двох доларів. Однак навіть такі заходи ніяк не вплинули на те, щоб листочки не пом'ялися.

" це новий рекорд #Нова_почта. Два листочки паперу розміром 9х16 см у величезній коробці за 60 грн. І адже пом'ялися все одно!",- повідомляє телеграм-портал.

Нагадавши, спереду погладити, а ззаду полизати? Співробітниця "Укрпошти" привласнила поштових марок на 800 тисяч гривень

Раніше Знай писав, у Зеленського візьмуться за оновлення ШКІЛЬНИХ ЇДАЛЕНЬ: вже придумали дизайн, як у Європі. До попереднього перегляду доступні два варіанти нових їдалень.

Знай.uа писав, посилка на пошті, цифровий підпис і ніяких ксерокопій: як використовувати паспорт в додатку" Дія " на повну.