Президент України Володимир Зеленський провів брифінг стосовно ситуації, яка зараз відбувається в країні. Там він розповів про те, що насправді відбувається.

В першу чергу він звернувся до журналістів, щоб вони поширювали тільки правдиву інформацію, і не велися на фейки. Також, щоб писали про всі відсічі, які дає українська армія. Їм потрібна зараз наша підтримка.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Українськи гарант зазначив, що всім військовим вже почали видавати зброю, і вони будуть це робити далі, щоб захищати нашу з вами землю. Крім того, Україна повністю розірвала всі дипломатичні відносини з Російською Федерацією.

"Україна захищається, і не віддасть своєї свободи, щоб там не думали в Москві. Для українців незалежність і право жити на своїй землі згідно зі своєю волею - найвища цінність. Росія підло напала рано вранці на нашу державу. Так само, як це зробила фашистська Німеччина за часів Другої світової війни" - говорить Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Також, український гарант зазначив, що країна-агресор стоїть на шляху зла, однак, багато що залежить від російського народу. Тому, Володимир Зеленський попросив народ не мовчати, зокрема блогерів з величезною аудиторією. Світ повинен знати правду, і вони як ніхто можуть в цьому допомогти.

"Заблокувати це зло, це бажання знищити націю-неможливо. Тому, шановні громадяни України, шановні наші, у кого є родичі в Росії, у кого є друзі, журналісти, блогери. Будь ласка, звертайтеся до них. Вони повинні постійно знати правду " - підсумував президент.

Володлимир Зеленський. Фото: Facebook
Володлимир Зеленський. Фото: Facebook

Нагадаємо, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією

Раніше повідомлялося, що ЗСУ збили літак російських військових, продовжують давати відсіч агресорам

Також, Зеленський оголосив введення воєнного стану, світ згуртувався в підтримці України.