У четвер, 24 лютого російські війська вторглися на територію України і обстріляли кілька міст. Під ударом опинилися в першу чергу аеропорти і військові аеродроми. Після цього в Україні ввели воєнний стан.

Спікер президента Володимира Зеленського Сергій Нікіфоров зазначив, що зараз ворог розраховує на паніку серед українців.

Сергій Нікіфоров, instagram.com/sergii.nykyforov
Сергій Нікіфоров, instagram.com/sergii.nykyforov

Никифоров зазначив, що військ Російської Федерації недостатньо для окупації України. Ворог вдарив відразу по декількох містах України для того, щоб залякати населення, і посіяти паніку.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто нагадати, що в четвер, 24 лютого в Україні було введено воєнний стан, після того, як російські війська обстріляли кілька мирних міст.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

"Сьогодні вранці президент Путін оголосив про введення спеціальної військової операції на Донбасі. Росія здійснила удари по нашій військовій інфраструктурі і по наших прикордонниках, прикордонних загонах. У багатьох містах України були чутні вибухи. Ми вводимо воєнний стан на всій території нашої держави... Сьогодні від кожного з вас потрібен спокій. Ми готові до всього", - сказав президент Володимир Зеленський.

Нагадавши, Володимир Зеленський знову звернувся до українців, попросив зберігати спокій: "атакують фейки"

Раніше Знай писав, Зеленський провів термінові переговори з Байденом і Джонсоном: "потрібна анти-путінська коаліція"

Також Знай повідомляв, Океан Ельзи закликав росіян не мовчати через агресію Путіна:"з вас роблять злочинців". Відома група Океан Ельзи закликала росіян виходити на протести проти війни