Міністр оборони України Олексій Резніков запевнив українців, що армія готова відбивати ворожі атаки по всім напрямкам. Так само, як і сили Територіальної оборони. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Міністр закликав громадян братися за зброю і захищати свої населені пункти від нападу російських військ.

«Шановні співвітчизники! Ворог атакує, але наша армія незламна. Україна переходить у режим тотальної оборони. Усі, хто готовий і вміє тримати зброю, може просто зараз стати до лав Сил територіальної оборони Збройних Сил України у вашому регіоні. Щоб отримати зброю, потрібно звернутися безпосередньо до бригад та батальйонів Сил ТрО у вашому регіоні. З собою потрібно мати тільки паспорт. Слідкуйте за оновленням інформації на сайті Сил ТрО», - закликав Резніков.

Він також закликав українців «тримати стрій».

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

«Смерть російським окупантам! Слава Україні!», - написав Резніков.

Нагадаємо, раніше у Міноборони Великої Британії пригрозили Путіну "розправою". Перед різкими словами міністр оборони зазначив, що Великобританія має тисячу осіб у резерві для реагування на кризу, яку може спровокувати Росія, і пригрозив Путіну так званою "розправою" у разі чергової агресії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін оголосив війну Україні. Володимир Путін також закликав усіх військовослужбовців ЗСУ скласти зброю.