Стало відомо про те, що сухопутні війська Збройних сил України збили ще один бойовий літак російських агресором.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Сухопутних військ ЗСУ в соціальній мережі Facebook.

У районі Краматорська Донецької області знищили 6-й літак Збройних сил РФ. До цього українським військовим вдалося відвоювати місто Щастя, що в Луганській області.

Окупанти почали штурмувати місцевість з самого ранку, і в області оголосили загальну евакуацію.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Після цього в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки зробили заяву, що місто Щастя було відбите від вторгнення бойовиком, і противник вже зазнав втрат.

Крім того, президент України Володимир Зеленський з самого ранку ввів воєнний стан в країні. Під час воєнного стану допускається цензура і трудова повинність для працездатних осіб.також можлива заборона політичних партій, якщо їх діяльність загрожує суверенітету України.

Скрін, Facebook ЗСУ
Скрін, Facebook ЗСУ

"Сьогодні вранці президент Путін оголосив про введення спеціальної військової операції на Донбасі. Росія здійснила удари по нашій військовій інфраструктурі і по наших прикордонниках, прикордонних загонах. У багатьох містах України були чутні вибухи " - йдеться в повідомленні президента країни.

Нагадаємо, що Головнокомандувач ЗСУ і президент Зеленський віддали наказ завдати максимальних втрат загарбнику

Раніше повідомлялося, що українцям пояснили, як діяти в разі включення сирен тривоги: куди бігти і що робити

Також, Зеленський оголосив введення воєнного стану, світ згуртувався в підтримці України.