В Офісі президента заспокоїли цивільних українців, запевнивши, що ніхто не атакуватиме житлові будинки. Відповідне твердження озвучив прес-секретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров під час брифінгу для преси.

«Вкрай мала ймовірність зараз того, що саме житлові будинки стануть цілями російської армії. Тому безпечно зараз залишатися вдома, не треба нікуди їхати», - наголосив він.

Крім того, громадян просять зберігати спокій і не створювати великих скупчень людей на дорогах.

«Справді, на виїздах з Києва – величезні затори. Це лише ускладнює роботу спеціальних служб, додає клопоту національній поліції. Особливо, якщо там виникають ДПТ», - додали в Офісі президента.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Міноборони Великої Британії пригрозили Путіну "розправою". Перед різкими словами міністр оборони зазначив, що Великобританія має тисячу осіб у резерві для реагування на кризу, яку може спровокувати Росія, і пригрозив Путіну так званою "розправою" у разі чергової агресії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін оголосив війну Україні. Володимир Путін також закликав усіх військовослужбовців ЗСУ скласти зброю.