Стало відомо про те, що місто Щастя, в Луганській області, було відвойоване українськими військовими. Противник зазнав втрат.

Про це стало відомо завдяки повідомленні Центру стратегічних комунікацій, а також інформаційної безпеки в соціальній мережі Facebook.

Кілька годин тому стало відомо про те, що окупанти почали штурмувати місто Щастя. В області оголосили загальну евакуацію, а жителям порекомендували в найкоротші терміни покинути місто.

ЗСУ, фото: скріншот
ЗСУ, фото: скріншот

Після цього в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки зробили заяву, що місто Щастя було відбите від вторгнення бойовиком, і противник вже зазнав втрат.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

При спробі нападу була знищена військова техніка, а також вбито близько 50 ворогів.

"Щастя в наших руках!"- йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що в ніч на 24 лютого президент Російської Федерації Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Мотивував він це з метою захистити місцевих жителів від "геноциду", який на його думку тут відбувається.

Обстріли, фото з фейсбук
Обстріли, фото з фейсбук

Далі він зазначив, що в плани Кремля ніяк не входить окупація українських територій, вони хочуть домогтися демілітаризації.

Після початку військових дій президент України Володимир Зеленський оголосив воєнний стан по всій країні, а також попросив українців зберігати спокій, і по можливості залишитися вдома.

На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт, фото: Facebook
На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт, фото: Facebook

До слова, до війни на боці Російської Федерації приєдналася ще й Білорусь. До чого це призведе - поки що складно сказати. Втрат з боку України немає.

Нагадаємо, що Головнокомандувач ЗСУ і президент Зеленський віддали наказ завдати максимальних втрат загарбнику

Раніше повідомлялося, що українцям пояснили, як діяти в разі включення сирен тривоги: куди бігти і що робити

Також, Зеленський оголосив введення воєнного стану, світ згуртувався в підтримці України.