Путін оголосив війну Україні і закликав ЗСУ здатися.

Президент Росії Володимир Путін заявив про проведення спеціальної операції проти України. Таке рішення він ухвалив після звернення ватажків так званих «ДНР» та «ЛНР». Про це Путін сказав у відеозверненні о 4 ранку 24 лютого, повідомляє російське агентство ТАСС.

Скрін, відео YouTube Путін
Скрін, відео YouTube Путін

Зеленський оголосив запровадження воєнного стану, світ згуртувався в підтримці України.

Президент Володимир Зеленський звернувся із відеозверненням до українців через атаку військ Російської Федерації. Очільник держави повідомив, що в Україні запроваджується воєнний стан.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму: "Зробити це знову".

Міністр Бен Уоллес заявив про боєготовність британської армії, і зазначив, що вони готові повторити історичні події Кримської війни, коли РФ буквально програла своїм "ворогам".
Державний кордон України атакували російські війська, що підтримуються Білоруссю. Це відбувається в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей та з боку Криму.