Військовозобов'язаним заборонять виїзд з України на тлі санкцій ЄС проти РФ: під "удар" потрапили сотні

Член Комітету з нацбезпеки від фракції "Слуга народу" Федір Веніславський заявив, що під час надзвичайного стану в Україні військовослужбовцям заборонять залишати місця їх дислокації.

Надзвичайний стан дозволяє органам Державної прикордонної служби, Служби безпеки України обмежувати в'їзд на територію України тих осіб, в'їзд яких на території України буде становити загрозу, і наслідки, щоб уникнути яких був введений цей правовий режим.

армія України
армія України

Українські сайти зазнали кібератаки: "лягли" Кабмін, ВРУ, МЗС і банківські картки спікера Стефанчука

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці діляться безліччю скріншотів з сайтів, що "полетіли". Атака торкнулася важливих державних порталів Міністерства закордонних справ, Кабінету міністрів і Верховної Ради, при вході на які "висить" спорожніла сторінка з написами "Не вдається отримати доступ".

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук розповів, що на його особисті рахунки теж припав удар - хакери намагалися зламати банківські рахунки спікера і всієї його сім'ї, з очевидною метою заволодіти грошовими коштами.

Хакер. Фото: Youtube
Хакер. Фото: Youtube

Зеленський задумався над візовим режимом з РФ і посунув Україну ще ближче до ЄС: "Справжні..."

Володимир Зеленський з президентами Польщі Анджеєм Дудою та Литви Гітанасом Науседою підписав важливу заяву про підтримку надання Україні статусу країни-кандидата в члени ЄС.

Після переговорів глава держави також висловився про введення візового режиму з Російською Федерацією, з якою останнім часом відносини дуже натягнуті через нещодавнє оголошення Володимира Путіна про незалежність "Л/ДНР".

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

Джамала пояснила, чому Україні потрібно обов'язково їхати на Євробачення-2022: "Ми повинні виступати краще за всіх"

Джамала безумовно є величезною частиною пісенного конкурсу Євробачення, адже в 2016 році вона здобула перемогу, і знову привезла його в Україну. Досить часто вона висловлюється про це, і цей раз не став винятком.

"Зі скандалом або без (бажано без), але ми повинні брати участь в Євробаченні. Чому? Тому що це ще одна згадка про нас, про нашу культуру світу. А всі ці "ніколи", "їхати нікому" — не підходять. Це як купити квиток, але на зло провіднику піти пішки" - йдеться в повідомленні під постом.

Джамала, фото з Instagram
Джамала, фото з Instagram

Аніта Луценко емоційно звернулася до росіян: "Нудить від тих фейків, історичних перекруток, якого біса?"

Аніта Луценко зазначила, що на даний момент знаходиться в Таїланді, але душею з Україною і зазначила, що повернеться на батьківщину з цієї запланованої поїздки. Вона заявила, що в шоці від дій агресора і не може чути тих фейків, які летять на адресу України.

"В останні дні я в шоці від того, як люди можуть бути канібалами! Не жити щасливим життям, маючи гроші, владу, можливість покращувати життя в своїй країні, а просто нести біль, розруху, війну, суцільну брехню в інші країни... до нас... якого біса?! Це не нормально, аморально, це дії проти людства! Мене нудить від тих фейків, слів, жартів, історичних перекруток ... це жах!", - написала вона.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram