Рада національної безпеки та оборони ухвалила рішення запровадити надзвичайний стан на всій території України крім Донецької та Луганської областей. Це рішення тепер має затвердити Верховна Рада.

Про це повідомили під час брифінгу РНБО, на якому секретар РНБО Олексій Данілов виступив із заявами за результатами засідання Ради нацбезпеки та оборони.

Режим НП введено на термін у 30 днів. У разі потреби його можуть продовжити ще на 30 днів.

Воєнний стан в Україні в разі потреби буде введений миттєво, поки такого рішення немає, повідомив додатково пояснив секретар РНБО Олексій Данилов. За його словами, країна готова до такого кроку.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, російські окупанти атакували позиції ЗСУ з "Градів": обірвалося життя одного українського захисника. Обстріли не вщухають. Противник продовжує обстрілювати позиції ЗСУ із застосуванням важкого озброєння.

Також ми писали, глава Нацгвардії РФ "втратив" спільний кордон з Україною, але знайшов з США: "накачують зброєю, ядерний арсенал".

Нагадаємо, сумує вся Україна: у Києві попрощалися з бійцем ЗСУ - не тільки стояв на захисті країни, а й розкішно співав.