Ситуація на Донбасі загострюється з кожним днем, озброєння противника не вщухає. Так, тільки за минулу добу, 22 лютого російські збройні формування 96 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляють у пресцентрі штабу ООС у facebook.

За минулу добу противник 96 разів відкривав вогонь по позиціях українських військових. При цьому 81 раз ворог використовував важке озброєння. В результаті обстрілу ЗСУ зазнали втрат - загинув один боєць. Також повідомляється про одного пораненого і п'ятьох бійців, які отримали травми.

Донбас, кадр з відео
Донбас, кадр з відео

У штабі ООС повідомили, що російські окупанти вели вогонь з танків, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, станкових автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї. Також противник застосовував "Град".

ВСУ. Фото: скріншот youtube
ВСУ. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначається, що знаряддя російських сил не вщухають. Так, за поточну добу противник вже 15 разів обстріляв позиції ЗСУ, з яких 14 разів із застосуванням важкого озброєння. В результаті атаки ніхто з українських захисників не загинув.

Раніше Знай писав, у Верховній Раді запропонували ввести воєнний стан у зв'язку з ескалацією конфлікту Росією: деталі.

Також ми писали, глава Нацгвардії РФ "втратив" спільний кордон з Україною, але знайшов з США: "накачують зброєю, ядерний арсенал".

Нагадаємо, сумує вся Україна: у Києві попрощалися з бійцем ЗСУ - не тільки стояв на захисті країни, а й розкішно співав.