Після скандального рішення Володимира Путіна щодо "Л/ДНР" напруженість між Україною і Росією зросла в рази. На тлі цього у Верховній Раді запропонували закрити кордони з країною-агресором, а також ввести воєнний стан на території Донецької та Луганської областей. Про це йдеться на офіційному сайті ВР.

У зв'язку з ескалацією конфлікту Російською Федерацією у Верховній Раді внесли важливий проєкт постанови. У документі пропонується ввести воєнний стан на території Донецької та Луганської областей. Це пов'язано з тим, що визнавши "Л/ДНР" Володимир Путін в черговий раз порушив суверенітет України і офіційно ввів війська на захоплені території.

Захисник ЗСУ. Фото: Youtube
Захисник ЗСУ. Фото: Youtube

Також згідно з підписаним договором з "Л/ДНР" Росія може розмістити на території окупованих областей військові бази, що становить пряму загрозу для України.

Проєкт постанови. Фото: скріншот ВР
Проєкт постанови. Фото: скріншот ВР

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Автором документа є позафракційний народний депутат Оксана Савчук. Вона також запропонувала закрити кордони з РФ і Білоруссю і припинити транспортне сполучення з країною-агресором.

Раніше Знай писав, 12 поранених і 2 загиблих: окупанти на Донбасі влаштували бійцям ЗСУ справжнє пекло, але наші воїни втримали оборону.

Також ми писали, глава Нацгвардії РФ "втратив" спільний кордон з Україною, але знайшов з США: "накачують зброєю, ядерний арсенал".

Нагадаємо, у РФ показали кадри "війни" на Донбасі, але осоромилися відразу ж: "відірвана" нога без крові і крики після команди. Росіяни масово поширюють фейкові відео з пораненими мирними жителями Донбасу.