Житель непідконтрольної Україні частини Донбасу розповів про ситуацію, яка відбувається там. Відповідне відео з'явилося на телеграм-порталі Харків 1654.

Як відомо, ситуація на Донбасі посилилася з вісімнадцятого лютого. З цієї причини в "ЛДНР" не випускають чоловіків призовного віку.

"ЛДНР"
"ЛДНР"

Як повідомила Людмила Денисова, на цих територіях оголошено призов юнаків від 17 років, а також у військових училищах" НЗФ "ДНР" і "ЛНР" курсантам 16-18 років "віддано наказ про приведення в бойову готовність з подальшою участю в бойових діях". Незважаючи на те, що в Росію організована евакуація, стосується вона переважно жінок і дітей.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

З'явилося відео з непідконтрольної Україною території. Чоловік їде на машині і показує порожні вулиці населеного пункту. За його словами, чоловіки намагаються не з'являтися на вулицях, щоб не піти на війну.

Донбас / фото: ООС
Донбас / фото: ООС

"Жодного мужика. Всі будинки як слухняні, нібито на самоізоляції сидять. До мене за день жоден мужик не прийшов. Всі дівчата забирали за своїх хлопців там килимки, спалахи", - повідомив він.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Анастасія Приходько" злила "таємні переговори Леніна по Україні - в РФ помилилися:"Пох*й". 22 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому прокоментувала недавні слова Володимира Путіна. Як відомо, день тому президент Росії виступив у прямому ефірі перед росіянами і оголосив "ЛДНР" незалежними.

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".

Крім цього, портал Знай.ua повідомляв, що в Україні можуть повністю закрити кордон з Білоруссю і РФ: поїздок не буде.