На фоні посилення агресивних намірів Росії щодо України, дедалі більше українців хвилюються, та знаходяться у невизначеності. Чого чекати від завтрашнього ранку, що може статися через годину?

Один із захисників України записав відео, щоб заспокоїти співгромадян. Він заявив, що вони будуть до кінця стояти та захищати українську землю та український народ. Відео розмістив один з Telegram-каналів "Моя Україна".

Боєць ЗСУ у формі та масці заявив - "Якби не було тяжко тут, але Збройні сили України до кінця будуть відстоювати інтереси своєї країни, свого народу, слава Україні! Героям слава!".

Коротке та промовисте відео сподобалося українцям. Воно вселило надію, що захист все-таки є.

Воїн ЗСУ. Фото: Telegram
Воїн ЗСУ. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Російська Федерація продовжує агресію проти України, та Путін стягнув свої війська до кордонів нашої держави.Він попросив дозволу, який йому звісно що надали для військових дій поза межами своєї країни. Тобто таким чином прямо погрожуючи не лише Україні, але й усьому світові.

Але ЗСУ мають досить потужну зброю, яку в Україну направили союзники, зокрема США, Латвія, Естонія, Латвія, Польща, Велика Британія та інші. Також Україну посилюють фінансово, надсилаючи допомогу, щоб озброїти армію, та стабілізувати економіку.

У останньому виступі Володимир Зеленський запевнив, що Україну підтримує весь цивілізований світ.

Воїн ЗСУ. Фото: Telegram
Воїн ЗСУ. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше Джо Байден заявив Путіну, що готовий відповісти серйозно на погрози.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські війська зухвало перетнули кордон України - в "ДНР" "здали" їхні позиції.

Також "Знай.ua" писав, що 12 поранених і 2 загиблих: окупанти на Донбасі влаштували бійцям ЗСУ справжнє пекло