Володимир Зеленський виступив з промовою до українців. Він нагадав, що Росія в односторонньому порядку вийшла з Мінських домовленостей.

Він розповів, що говорив з президентом США Джо Байденом, який ухвалив запровадження санкцій проти Росії та "ДНР" та "ЛНР".

"На сьогодні немає потреби в загальній мобілізації", - впевнений Зеленський.

Він заявив, що видано указ про призов резервістів в особливий період. Йдеться виключно про громадян, віднесених до оперативного резерву, в тому числі ветерани війни з Росією 2014 року та перших хвиль мобілізації. Категорії визначатиме військове командування.

Буде зменшення податкового навантаження на бізнес, обмеження перевірок і зниження ПДВ на бензин і дизель.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Володимир Зеленський заявив, що об'єднується з усім парламентом: "На сьогодні у нас немає політичних партій, всі ми - одна партія, під одним прапором - жовто-блакитним".

Зеленський оголосив, що збирає бізнес та запропонує економічні бонуси у вигляді зниження ПДВ, та інших, але при одній умові, що вони всі залишаться в Україні.

Президент наголосив, що США, Канада, ЄС, Великобританія, Франція, Японія та Світовий банк ухвалили рішення про фінансову підтримку України.

"Ми хочемо тиші. Але якщо ми сьогодні промовчимо, то завтра зникнемо. Нас чекає щоденна важка робота. І ми до неї готові. Впевненість у собі. Впевненість у країні. Впевненість у перемозі", – Володимир Зеленський звернувся до українців після зустрічі з лідерами всіх парламентських фракцій і груп.

Нагадаємо, раніше Джо Байден заявив Путіну, що готовий відповісти серйозно на погрози.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Денис Малюська заявив, що Росія готує бунти в українських в'язницях.

Також "Знай.ua" писав, що Путін визнав "Л/ДНР" в повних межах областей і захотів від України відмови від НАТО.