Український блогер Назар Дорош записав антивоєнний ролик у зв'язку із загостренням відносин між Росією і Україною.

24-річний хлопець знімає відеоролики з панорамними зйомками різних цікавих місць на території України та світу. Красиві види він публікує на ютуб-каналі та Instagram-сторінці в соціальній мережі.

22 лютого на тлі серйозного загострення ситуації між Україною і Росією, а також заяви Путіна хлопець опублікував відеозапис. На ній можна побачити неймовірні пейзажі лісів, лугів та міської місцевості в Україні. Відео він підписав пацифістським гаслом.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"No war in Ukraine! 🇺 🇦 🙏 Україна має свою культуру. Україна має свою історію. Україна має свою мову. Україна має свою націю. Україна має свою територію. Україна-суверенна держава Україна не є частиною Росії. Цього не було і ніколи не буде", - повідомив він.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анастасія Приходько" злила "таємні переговори Леніна по Україні - в РФ помилилися:"Пох*й". 22 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому прокоментувала недавні слова Володимира Путіна. Як відомо, день тому президент Росії виступив у прямому ефірі перед росіянами і оголосив "ЛДНР" незалежними.

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що в Україні можуть повністю закрити кордон з Білоруссю і РФ: поїздок не буде.