У Харківському СІЗО введені в експлуатацію відремонтовані камери. Про це повідомляє Фейсбук-портал Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань.

Дані зміни були проведені в рамках проектів з надання послуг поліпшених умов утримання. Всього за час дії експериментальних проектів установою отримано близько 150 тис.грн.

Одна з камер - експериментальний проект, в рамках якого ув'язненим надаються поліпшені умови утримання. Вона розрахована на утримання трьох осіб. На фото можна побачити в ній мікрохвильову піч, холодильник, телевізор для ув'язнених.

"У двох інших відремонтованих камерах будуть міститися ув'язнені на безкоштовній основі. Камери розраховані на 8 і 14 осіб відповідно", - повідомляє Фейсбук-портал Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім цього, близько трьох камер ремонтуються, дві з них готуються для утримання недосконалих осіб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський заявив про підвищення зарплат українським військовослужбовцям на 20-30%.

Як повідомляв портал Знай.ua заступник міністра юстиції висловилася проти кримінального покарання українців: "у 10 разів дешевше".

Раніше Знай писав, "змія-грабіжник": злодій, помічений камерою, обвів навколо пальця сигналізацію і забрав 1.5 мільйона гривень. Злодій був помічений, коли він повзав по підлозі, намагаючись обдурити сигналізацію