Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не має наміру розглядати прохання ватажків самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" про відведення військ з контрольованих територій Донецької та Луганської областей. Про це він сказав 22 лютого в ході пресконференції.

У вівторок, 22 лютого Володимир Зеленський провів зустріч з президентом Естонії Аларом Карісом, після чого вийшов до журналістів.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Одна з представниць ЗМІ звернулася до Президента з питанням, чи буде Україна реагувати на" прохання "ватажків" Л/ДНР " про відвід українських військових. Володимир Зеленський дав зрозуміти, що розглядати їх "прохання" Україна не має наміру.

"А хто це? Ми з ними не спілкуємося. Ми не розуміємо, хто це", - відповів президент України.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: YouTube
Володимир Зеленський. Фото: YouTube

Крім того, Володимир Зеленський зазначив, що мови про повномасштабну війну України проти Росії поки немає, але в той же час він не виключає, що ситуація може різко зміниться. Якщо Росія піде на повномасштабний наступ, то в Україні буде оголошено воєнний стан.

Раніше Знай писав, розрив відносин з Росією і воєнний стан: Володимир Зеленський зробив ряд важливих заяв. Президент України зробив важливу заяву про воєнний стан. Що буде далі.

Також ми писали, Володимир Зеленський екстрено звернувся до українців через визнання РФ незалежності "Л/ДНР": "Ми нікому нічого не винні".

Нагадаємо, Володимир Зеленський назвав найважливішого союзника України без згадки США:"залишили дипломатів".