Відома українська письменниця Оксана Забужко розповіла про дивний сон, який приснився їй більше 20 років тому і по всій видимості виявився віщим. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі facebook.

Оксана Забужко поділилася, що приблизно в кінці 90-х років їй приснився дивний сон, головним героєм якого став Володимир Путін. Письменниця зазначила, що їй наснилося, що він приїхав з дружиною до неї в гості, звичайно, без запрошення.

Оксана Забужко, фото: facebook.com/oksana.zabuzhko
Оксана Забужко, фото: facebook.com/oksana.zabuzhko

"Десь у кінці 1990-х снився мені Путін - ніби він у мене в хаті, приїхав непроханий у гості разом із дружиною, сидять із підібганими калачиком ногами на моєму ліжку, щоправда - на своїх двох простирадлах, що привезли з собою... Бесідуємо з ним досить світськи, я його питаю, чи він розуміє українську мову (!), він бадьоро відказує в тому дусі, що - а чого ж там, мовляв, не розуміти!.. Ото, думаю собі, причепилась причепа, і як же ж його тепер позбутися - добре ще, що хоч на своїх простирадлах повсідались, а то б зовсім гидко було... ", - розповіла вона.

Скріншот facebook
Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Письменниця зазначила, що сон явно був не звичайним, адже ті "два простирадла" проявилися через більше 20 років. Вона підкреслила, що Володимир Путін визнав "ЛДНР" і буде псувати життя українцям.

"Понад 20 років минуло звідтоді (буде час, знайду в щоденнику той запис, уточню дату). І от вони, нарешті, оті "два простирадла", проявилися - підписав! "Прізнанниє государства". На них і сидітиме - підібгавши ноги калачиком. І псуватиме нам життя", - написала Оксана Забужко.

Раніше Знай писав, Тарас Тополя з "Антитіл" пояснив, як стати частиною ЗСУ: залишить вдома Alyosha і дітей, щоб захистити Батьківщину.

Також ми писали, росіянин переїхав в Україну, і розповів про головні відмінності між країнами: "Нніхто не краде".

Нагадаємо, Володимир Зеленський посміявся з воїнами ЗСУ на Донбасі, щоб переконатися в головному: "Відчув...".