Володимир Путін вводить війська в "Л/ДНР" заради "руського миру": по Донецьку їдуть колони важкої техніки.

Після підписання президентом РФ визнання незалежності республік ДНР і ЛНР, був підписаний указ про те, щоб забезпечити озброєнням дві "нововизнані Республіки".

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Володимир Зеленський екстрено звернувся до українців через визнання РФ незалежності "Л/ДНР": "Ми нікому нічого не винні".

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу після тривалих годин очікування.

В першу чергу глава держави запевнив, що це публічне визнання так званих "Л/ДНР" означають лише про односторонній вихід з Мінських угод. Українські воїни не піддаються на провокації, наші кордони надійно захищені. А міжнародно-визнані кордони України залишаться такими ж ,як і раніше (з Кримом, Донецьком і Луганськом).

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

Настя Каменських "втекла" з України з Потапом і мамою: "Сидиш весь на нервах, а вона пісню подарує..."

Красуня показала, як веселиться в Мадриді, шанувальники не зрозуміли. Настя Каменських похвалилася, що вирушила в поїздку, і готова далі радувати українців та інших шанувальників новими піснями.

Настя Каменских. Фото: Instagram
Настя Каменских. Фото: Instagram

"Холостячка" Злата Огнєвіч прикрила найпотаємніше квітами і заговорила про почуття: Андрій Задворний кусає лікті.

Дівчина розповіла про своє самопочуття і про те, що вона зрозуміла нещодавно. Співачка прикрила свої оголені груди квітами і повідомила про те, що зважилася на спонтанну фотосесію. Також вона зазначила, що намагається слухати себе.

Весільний хаос: п'яні сім'ї з 30 осіб влаштували дику бійку прямо на перехресті.

Група гуляк перетворює весільний прийом на повний хаос, оскільки бійка спалахнула і виплеснулася на вулиці. Поліція повідомила, що один чоловік зламав ніс після того, як інші гості знепритомніли на дорозі, коли група покинула весільний прийом близько півночі.

Весільна бійка
Весільна бійка